Тауық етінен стрипсы
Сырты қытырлақ және іші нәзік тауық етін балалар да, ересектер де жақсы көреді! Нағыз алтын түстес, шынымен қытырлақ қуырылған тауықтың құпиясы тек маринадталған тұздықта ғана емес, сонымен қатар дұрыс ұнтаққа аунатуда, бұл біздің рецебімізде.
- Тауықтың төс еті-500 гр
- Бидай ұны-130 гр
- Соя тұздығы— 1 ас қасық.
- Кетчуп-1 ас қасық.
- Тауық жұмыртқасы-1 дана
- Айран-100 мл
- Қуыруға арналған өсімдік майы-400 мл
- Кептірілген орегано-1 шай қасық.
- Ұнтақталған зімбір-1 шай қасық.
- Ұнтақталған қара бұрыш-1/2 шай қасық.
- Тәтті паприка-1/2 ас қасық.
- Ұнтақталған сарымсақ (сарымсақ ұнтағы) — 2 шай қасық.
- Ұнтақталған қызыл бұрыш — 1 шай қасық.
- Тұз — 1 шай қасық.